Logo

Nyheder

For nyheder i søsterselskabet adminpartner klik her

Stor interesse for foreningsadministration

2021 - Marts

Vi er i fuld gang med at opgradere foreningsadministration så vi kan tage nye kunder ind fra 2022.

Det kan synes som lang ventetid, men pt. er vi ved at indkøre flere store foreninger og implementere specialkomponenter til eksisterende kunder, bla. Dansk Svæveflyver Union.

Vi har samtidig gang i en omfattende opgradering af systemet, så det får indbygget sproglag (understøtte af vores andet system DS30), indbygget support funktionalitet osv.

Vi glæder os til at komme i mål og byde nye kunder velkomne!

Vis projekt

E-commerce løsning til direkte salg

2019 - April

Stærkt integrereret e-commerce løsning til effektivt salg og kundeopfølgning/support.

Dette er en udbygning af et eksisterende system der blandt andet anvendes til opfølgning på potentielle kunder. Denne udvidelse understøtter/automatiserer de arbejdsprocesser der er fra direkte kontakt til kunden til ordren af afsluttet, afsendt og faktureret.

Vis projekt

Ordresystem til Apoteker

2019 - Marts

Ordresystem til mere end 100 Apoteker sat i drift.

Ordresystemets primære formål er at gøre det nemt for Apoteker at bestille medicin produceret af Apoteket Rosens Magistrelle Afdeling. For Apotekerne er det en webshop, hvor man kan lægge ordrer og følge med i hvornår ordren pakkes og afsendes. Løsningen er integrereret med økonomi systemet Uniconta, der anvendes til produktionsstyring og lager, samt e-conomic (også et økonomisystem) der anvendes til debitorbogholderiet. Det forventes at alle danske apoteker kommer på løsningen indenfor de kommende år.

Vis projekt

MiWire har vundet Danish Tech Challenge 2018

2019 - Januar

Stort tillykke til MiWire der efter en hård kamp har vundet Tech Challenge 2018.

Vores kunde og kontornabo MiWire har vundet den største iværksætter pris der findes i Danmark. Præmien er på en halv million kroner. Stort tillykke herfra!

Vi er underleverandør til MiWire på deres tekniske webløsninger (backend, API, kundeportal mv.). Se mere under projektet.

Vis projekt

Overtagelse af DS30

2018 - Juni

Vi har indgået en aftale med Konstantyner A/S om overdragelse af DS30 til os.

Vi har igennem mange år leveret webløsningen DS30 i samarbejde med Konstantyner A/S. Løsningen startede som et værktøj der hjalp rentegnere hos Konstantyner med effektiv og strømlignet produktion af prislister.

De seneste DS30 løsninger er 100% webbaserede hvor prislisterne eksporteres direkte til PDF'er i en kvalitet der kan digitalprintes. Da reklamebureau delen af DS30 er på vej ud har vi indgået en aftale med Konstantyner A/S om at kunder mv. overdrages til os.

Vi oplever stor interesse for systemet og ser frem til forsat at levere topkvalitet til både nye og gamle kunder.


Vis projekt

Microsoft Dynamics CRM integrationsløsning

2018 - Juni

Ny integrationsløsning i forbindelse med opgradering af CRM hos en af vores kunder.

Denne løsning rummer flere små programmer der synkroniserer data med den seneste Microsoft CRM (Azure). I den ene løsning indlæser vi data fra XML filer der genereres automatisk i et andet system. Disse data synkroniseres til CRM. De andre programmer synkroniserer data mellem CRM og en SQL Server (begge veje).

Integration til SAP Concur

2018 - Marts

Kundecitat:
"Concur jobbet kørte efter bogen og vi fik opdateringerne ind i Concur. Super fedt! Finance er meget glade"
(reference kan oplyses ved henvendelse)

Omkring årsskiftet udviklede vi en integration mellem Microsoft Dynamics CRM og en webapplikation. En del af de samme data anvendes i SAP Concur så kunden øjnede muligheden for yderligere automatisering. Løsningen er sat i drift primo marts 2018. Læs mere under projektet (link til højre).

Vis projekt

Machines à souffler

2018 - Februar

Cool Machines udvider i Europa og er nu klar med den franske variant af hjemmesiden

For knapt et år siden lancerede vi coolmachineseurope.com, en hjemmeside til præsentation af Cool Machines til det europæiske marked. For nogle måneder siden var den danske version klar, og nu følger den franske. Vi har udviklet et administrationspanel så nye markeder nemt kan oversætte til lokalsprog. Teksterne er tekniske og derfor kræver det branchekendskab at oversætte korrekt.

Vis projekt

Ny projektleder

2018 - Januar

Vi bruger mere og mere tid på projektledelse og koordinering af data fra mange kilder, så for at kunne forsætte med at levere høj kvalitet til tiden, har vi nu ansat en kompetent projektleder.

Jette Rasmussen har igennem mange år arbejdet på DTU Nanotech som projektkoordinator og senest i DTU’s hovedadministration som HR Konsulent. Jette er oprindeligt uddannet kontorassistent, senere udbygget med en kandidatgrad i virksomhedsstudier og psykologi. Jette starter 1. februar.

Responsive hjemmeside til palsonurbanism.com

2018 - Januar

Som opfølgning på Karsten Pålssons bog om "Humane byer" lanceres nu en ny hjemmesiden.

Bogen er udkommet på flere sprog og hjemmesiden er på engelsk. Her findes "design tools", links til bøger og en serie videoklip hvor arkitekt Karsten Pålsson fortæller om udvikling af "humane byer". Hjemmesiden er designet af Jens V.

Microsoft Dynamics CRM integrationsløsning

2017 - December

Integration mellem Microsoft Dynamics CRM og hubplanner.com implementeret for en leverandør af Microsoft CRM løsninger.

Ny løsning der synkroniserer data mellem to systemer, og dermed gør det muligt at arbejde i et nyt brugervenligt planlægningsværktøj (hubplanner.com) og samtidig være sikker på at det bagvedliggende forretningssystem (Microsoft Dynamics CRM) er opdateret.

Vis projekt

DS30 leveret til stor Norsk møbelproducent

2017 - December

I foråret leverede vi de første prislister fra DS30 til en stor norsk møbelproducent. I efterårsferien besluttede kunden at udgive prislister til alle markeder (ca. 28) via DS30.

Nu er løsningen leveret i version 1.0. DS30 er i samme forbindelse udvidet med et pdf-workflow modul der gør det nemt at udgive særprislister til de mange markeder. Løsningen er integreret med SAP der leverer produktdata og priser. Disse data beriges med supplerende tekster og foto i DS30. Tekster oversættes automatisk via integration til LanguageWire, og de færdige pdf'er sendes automatisk til Gelato.com (trykkeri der dækker hele verden) via en Dropbox API integration.

Vis projekt

Responsive hjemmeside til Borch Teknik

2017 - December

En simpel hjemmeside i "responsive design" til præsentation af Borch Teknik A/S

Borch Teknik A/S laver noget der minder om ”rocket science” og har i flere år levet med en hjemmeside, der var alt andet end det. Den nye hjemmeside er en tilpasset variant af en bootstrap template uden CMS-system eller andet der kan forsinke og fordyre processen.

Nye stills mv. fra Jørgen Johansson

2017 - November

Meget af vores arbejde er ret nørdet, men en sjælden gang er der afvigelser fra normalen.

Jørgen Johansson har fået opdateret sin hjemmeside med tre nye fotoserier (under stills), nye trailer mv. Klik på linket til højre for at se mere.

Vis projekt

Integration til TextMinded API

2017 - Oktober

Tidligere på året integrerede vi DS30 med LanguageWire for at opnå en automatiseret oversættelse af prislisterne. En af de eksisterende kunder havde allerede en "Term database" hos TextMinded, så nu har vi lavet en tilsvarende integration til deres oversætter system (Memsource.com).

Formålet med integrationen er at automatisere oversættelses workflowet. Når man arbejder med prislister er der ofte ændringer helt frem til deadline og derfor er det afgørende at man hurtigt og nemt kan få lavet oversættelser. DS30 holder styr på hvad der skal oversættes og gør det muligt at udkommme på helt nye sprog med nogle få klik.

Vis projekt

Cool Machines på dansk

2017 - September

I foråret leverede vi en engelsk hjemmeside til Cool Machines' indtog på det europæiske marked. Nu er den danske variant gået i luften.

Cool Machines er kvalitets isoleringsmaskiner (primært til indblæsning af isoleringsmateriale) produceret i USA. Produkterne har mange tekniske specifikationer som er relevante at få oversat til lokale sprog. Det håndteres via et "backend" system hvor de enkelte lande selv kan oversætte teksterne. Systemet bestod sin første eksamen ved lanceringen af den danske hjemmeside.

Vis projekt

EU Persondataforordning i praksis

2017 - September

4 dages kursus i praktisk håndtering af EU Persondataforordningen gemmemført af Palle Jensen.

Vores udgangspunkt har altid været at persondata skal bevares og behandles forsvarligt. Den nye EU persondataforordning stiller en række rimelige krav, som vi sørger for at leve op til inden forordningen træder i kraft. Vi har allerede udviklet en "Dataprotection" komponent til foreningsadministration.dk. Komponenten rydder automatisk op i persondata og vil i løbet af foråret blive implementeret i relevante systemer.

Serverløsning flyttet til Azure

2017 - Juli

For at opnå bedre skalerbarhed og forbedret sikring af persondata, har vi etableret en ny serverløsning i Microsoft Azure.

Vores primære formål med flytningen har været, at sikre den fleksibilitet der er nødvendig for at vi kan udvide vores serverkapacitet når der er behov for det.
Microsoft Azure giver den nødvendige fleksibilitet, høj oppetidsgaranti, redundant lagring af data, krypteret tunnel (VPN) til serverne mv.

LanguageWire integration til DS30

2017 - Juni

En integrationsløsning der gør det muligt at oversætte prislister til nye sprog med få klik.

Integration mellem DS30 og LanguageWire i forbindelse med et pilotprojekt for en stor norsk møbelproducent. Systemet er i samme omgang udvidet med integration til SAP og tilpasning så den løbende produktopdatering kan foretages af kunden.

Vis projekt

Ny hjemmeside til os selv

2017 - Maj

Ny hjemmeside med plads til flere projektbeskrivelser så vi via eksempler kan vise hvad vi laver.

Ved samme lejlighed har teksterne fået en overhaling og teknologien er opdateret. Senere i år tilføjer vi nyheder så vi bedre kan informere om hvad der sker på de systemer vi allerede har udviklet, og forsat udvikler på.